לגבי הציוד שהזמנו
+2
tsvik
moss84
6 posters
נגב פוטבול :: כללי :: כללי
עמוד 1 מתוך 1
לגבי הציוד שהזמנו
קודם כל הציוד ככל הנראה כבר כאן (אצל מנהלת הליגה).
מכיוון שאנחנו ככל הנראה לא נזדקק לו בשלב ראשון (השאיפה היא להכנס למסגרת אימונים מסודרת ברגע שיהיה מגרש, מתוך מטרה להצטרף רק בשנה הבאה),
בן שאל אותי אם נסכים להשכיר את הציוד שלנו (מי ששילם מלא על הציוד שלו) לליגה לשנה הקרובה (בתמורה נקבל החזר על חלק מהעלות), ברגע שתסתיים העונה נקבל את הציוד בחזרה ע"מ שנוכל להתאמן איתו. אמרתי לבן שזה נראה לי סידור מוצלח, כמובן אם למישהו יש בעיה עם זה, אנא ידעו אותי כדי שאוכל למסור לבן.
לגבי המגרש, יש סיכוי שבשנה הקרובה תקום (מחדש) קבוצת הרוגבי בב"ש, אם זה יקרה יש סיכוי טוב שנוכל להשתמש במגרש שלהם (ואולי גם בשחקנים?)
מכיוון שאנחנו ככל הנראה לא נזדקק לו בשלב ראשון (השאיפה היא להכנס למסגרת אימונים מסודרת ברגע שיהיה מגרש, מתוך מטרה להצטרף רק בשנה הבאה),
בן שאל אותי אם נסכים להשכיר את הציוד שלנו (מי ששילם מלא על הציוד שלו) לליגה לשנה הקרובה (בתמורה נקבל החזר על חלק מהעלות), ברגע שתסתיים העונה נקבל את הציוד בחזרה ע"מ שנוכל להתאמן איתו. אמרתי לבן שזה נראה לי סידור מוצלח, כמובן אם למישהו יש בעיה עם זה, אנא ידעו אותי כדי שאוכל למסור לבן.
לגבי המגרש, יש סיכוי שבשנה הקרובה תקום (מחדש) קבוצת הרוגבי בב"ש, אם זה יקרה יש סיכוי טוב שנוכל להשתמש במגרש שלהם (ואולי גם בשחקנים?)
moss84- Admin
- מספר הודעות : 56
Re: לגבי הציוד שהזמנו
מה קורה אם מי ששילם חצי?
אני מוכן שיחזירו לי את הכסף ויקחו את הציוד, ושנה הבא כבר נתרגן על חדש...
tsvik- שחקן בקבוצה
- מספר הודעות : 14
tsvik כתב:מה קורה אם מי ששילם חצי?
כמה בככלל זה עולה כל הציוד הזה??
andrey glancer- מספר הודעות : 6
סדר גודל של 1500 ש"ח לסט מיגונים
moss84- Admin
- מספר הודעות : 56
ואם בתקווה תפתח קבוצה אז נכנס לליגה רק שנה הבאה??moss84 כתב:סדר גודל של 1500 ש"ח לסט מיגונים
טוב אני יצטרך לחסוך קצת חחח

andrey glancer- מספר הודעות : 6
קודם כול עד שנה הבאה יש לך זמן לחסוך אבל שזאת לא תיהיה הסיבה שתפריע לך לכימעט כל דבר אפשר לימצוא פיתרון יצירתי
lgikher- שחקן בקבוצה
- מספר הודעות : 88
lgikher כתב:קודם כול עד שנה הבאה יש לך זמן לחסוך אבל שזאת לא תיהיה הסיבה שתפריע לך לכימעט כל דבר אפשר לימצוא פיתרון יצירתי
כמו לשדוד בנק
rotem- שחקן בקבוצה
- מספר הודעות : 89
rotem כתב:lgikher כתב:קודם כול עד שנה הבאה יש לך זמן לחסוך אבל שזאת לא תיהיה הסיבה שתפריע לך לכימעט כל דבר אפשר לימצוא פיתרון יצירתי
כמו לשדוד בנק
חחח כמו... זה גם רעיון יצירתי...
אבל אני חשבתי יותר בכיוון של לעבוד?

אתה יכול לעשות את כל הכסף הזה בפחות מחודש של עבודה, אפילו פחות משבועיים...
Lagogo- שחקן בקבוצה
- מספר הודעות : 38
Lagogo כתב:rotem כתב:lgikher כתב:קודם כול עד שנה הבאה יש לך זמן לחסוך אבל שזאת לא תיהיה הסיבה שתפריע לך לכימעט כל דבר אפשר לימצוא פיתרון יצירתי
כמו לשדוד בנק
חחח כמו... זה גם רעיון יצירתי...
אבל אני חשבתי יותר בכיוון של לעבוד?
אתה יכול לעשות את כל הכסף הזה בפחות מחודש של עבודה, אפילו פחות משבועיים...
אם אתה המנכ"ל של גוגל!
בכלמקרה, משלמים רק שנה הבאה? אנחנו לא מתאמנים איתם השנה או משהו ?
rotem- שחקן בקבוצה
- מספר הודעות : 89
רותם, קודם כל בהנחה שמשלמים לך 15 ש"ח לשעה (שזה הרבה פחות מהמינימום...) יקח לך 100 שעות להשיג את הכסף... חלק את זה איך שנוח לך...
דבר שני, השנה לא מתאמנים עם מיגונים... אין לנו צורך בזה, כי האימונים הם יותר על טכניקות ופחות על כוח ומשחק..
דבר שני, השנה לא מתאמנים עם מיגונים... אין לנו צורך בזה, כי האימונים הם יותר על טכניקות ופחות על כוח ומשחק..
Lagogo- שחקן בקבוצה
- מספר הודעות : 38
נגב פוטבול :: כללי :: כללי
עמוד 1 מתוך 1